Цвети на Криско буквално смрази и смълча България след разкритието, което направи за връзката си с рапъра. От няколко години всички виждахме как двамата се карат, разделят се, пак се събират, а после отново късат... и така до безкрайност. А преди дни Цвети Петрова започна да разпродава в нета дрехите и по-скъпите си бижута, което бе необяснимо. До днес.

Истината се оказа колкото прозаична, толкова и тежка за бившата стюардеса, защото става дума за изневяра от страна на Криско. Да, мъжете слагат масово рога на жените си, но поне се опитват да го скрият от тях, докато Талев явно не е могъл. А и как да може, след като е "опънал" дашна хостеса от столичен клуб, която се познава отлично с дружки на жена му.

Цвети на Криско смрази България: Изневери ми и го направи с простачка, това не се прощава лесно! (СНИМКИ)

Оттам всъщност тръгнало всичко, онази се похвалила (а и кой знае, може нарочно да е целяла Цветелина Петрова да разбере и да зареже Криско като го остави на нея), приятелките на Цвети я уведомили и... другото е ясно.

"Отдавна личеше, че между двамата има пропукване и не е нужно да ги познаваш лично, за да се увериш. Но Цвети се опита да запази достойнство и да си "затвори очите", ако щеш и заради децата. Тези неща обаче не стават лесно, особено ако си с по-изразен характер", коментират близки до Петрова. И признават, че е много вероятно тя да натири рапъра окончателно.