Цвети на Криско се зарече да махне всичко от себе си

Бившата стюардеса се е заела да се освободи от татуировките, с които преди време е нашарила тялото си.

Жената на Криско, стюардесата Цвети Петрова, решила да премахне татусите от тялото си, като с днешна дата е нацелила огромен надпис на гърдите си.

„Красотата изисква жертви, а в този случай глупостта е тази, която изисква това“, написа брюнетката в нета. Като показа снимка, че премахва татуировката си с най-новото поколение лазери.

Красавицата обясни на феновете си, че иска да се раздели окончателно с тях. И недоумява  как се е подала на мнението, че ако искаш да демонстрираш нещо, което харесваш, одобряваш или си му фен, си повреждаш кожата заради „тази глупост“.

„На гърдите ми е изписано „търпение“ на английски език. Това трябмваше да си го изрисувам на лицето, за да се зна е и вижда“, в същия тон се самобичува атрактивната половинка на рапъра.

Съпругата на Криско обясни, че с премахването на татусите се е заела от преди няколко месеца. Нещата вървели бавно, защото процедурата била изключително болезнена, заради което ставала бавно и продължително.

„Решила съм да премахна всичко фалшиво по мен. Не само татуировките, но и миглите, вежди, махам всичко“, категорично отсече тя. А зевзеци попитахаq в този ред на мислиq дали няма да махне и Криско, че май бракът им не върви, а те демонстрират фалшива привързаност.

Източмник: Телеграф, Crimesbg.com