Криско призна бременността на Цвети публично!Кристиан Талев – Криско

най-сетне официално призна, че приятелката му Цветелина Петрова е бременна. Чаровната брюнетка е в средата на шестия месец и вече има видимо оформен корем. [caption id="attachment_427471" align="alignright" width="300"]Криско Криско скоро ще става татко[/caption] 31-годишният продуцент и изпълнител очаква първия си наследник в началото на есента. И няма търпение да влезе в новата си роля на баща.

Че Цвети е бременна, Криско разкри във видеоклипа към най-новата си песен „Да или не”. В него бившата стюардеса показва наедрелия си корем. И не оставя никакво съмнение, че носи развиващ се живот в утробата си.

Малко след премиерата на клипа, към бъдещите родители заваляха поздравления и благопожелания за щастлив семеен живот. „Каква хубава новина! Страхотни сте!”, радват се почитателите на Kриско. Въпреки че откри сродна душа в лицето на Цвети, изпълнителят не желае да сключва брак с нея, защото не вярва, че подписът в гражданското има съществено значение за една връзка. Той отдавна разправя в интервюта, че е готов за деца и е намерил жената на живота си, така че бе въпрос на време отношенията им да преминат на следващото ниво. Петрова и Талев са заедно повече от две години и по всичко личи, че се разбират чудесно. Преди време се появиха слухове, че са вдигнали тайна сватба. Но Криско побърза да ги отрече. Запознати издават, че Цвети прекратила ангажиментите си на стюардеса още в началото на бременността, а после се отдала на почивка. Личният й гинеколог я предупредил, че полетите на дълги разстояния са опасни за плода и тя решила да не поема излишни рискове.

Бебето е първи наследник за бъдещите родители и те треперили да не се случи нещо непредвидено. Работата като стюардеса, включваща честа смяна на часовите пояси и климата, е неподходяща за бременни жени, затова Криско убедил хубавицата да си вземе дълъг отпуск.

Той изцяло поел финансовата издръжка на приятелката си и бил категоричен, че най-важното в момента е здравето на бебето, пише вестник "Уикенд" Преди да се обвърже с Цвети, Талев имаше връзка с плеймейтката Ася Капчикова, но с нея нещата изобщо не протекоха така гладко. Говори се, че палавата блондинка многократно му слагала рога и той я разкарал окончателно.

За да му отмъсти, Капчикова няколко пъти подхвърли в публичното пространство, че рапърът е бисексуален и спи с мъже. Заяви още, че той никога не я е удовлетворявал в леглото, а сексът помежду им се случвал толкова рядко, че им се събирали не повече от 4 пъти в месеца.

Хора от обкръжението на Криско издават, че думите на бившата му Ася наистина го жегнали и не искал да я вижда даже и на снимка. Откакто Цвети се появила в живота му, той се чувствал много по-спокоен и уверен, коментират хора от обкръжението му. Запознали се на снимачната площадка на негов видеоклип – по това време чаровната брюнетка съвмествяла работата си като стюардеса с тази на танцьорка и взела участие в един от проектите на Криско.

След като се разделил с Капчикова, изпълнителят издирил телефона на Петрова и я поканил на среща. Точно тогава тя често летяла до Дубай и имала планове да се установи там, но упоритият продуцент я убедил да остане в България.

Той й посветил песента си „Още си един танц” и така окончателно я спечелил. „Тя ме е виждала във всякакви ситуации и ме е приела такъв, какъвто съм!”, споделял е Криско по адрес на любимата си.