Майкъл Джексън си прекарвал доста интересно нощите, но го е пазил в строга тайна! Той се е измъквал тайно и е посещавал Цветето, както и други хубавици!

За любовния живот на Майкъл Джексън се говорят какви ли не неща, но истината е, че Джако си е падал само по жени и е бил нормален мъж. Това се разкрива в новата книга за Краля на попа. Оказва се, че Майкъл е имал няколко жени, които е държал в тайна и с които е имал само физическа връзка. Една от тях той наричал с прозвишето "Цвете", споделят двама от бившите му телохранители.

Майкъл Джексън се измъквал нощем, за да навестява Цветето. Тя била толкова красива, че на певецът въобще не му се връщало у дома. "Винаги грееше от щастие, когато се прибираше от среща с нея", разкриват Биърд и Уитфилд.

[caption id="attachment_313239" align="alignright" width="300"]Майкъл Джексън бил с Цветето почти всяка нощ в продължение на години Майкъл Джексън бил с Цветето почти всяка нощ в продължение на години[/caption]

Цветето обаче не е единствената, с която Джако лудувал нощем. Той имал още няколко дами, които държал в резерв и ги правил щастливи в определени моменти. Именно заради многобройните изневери на Майкъл Джексън, бракът му с Лиза Мари Пресли се оказал провал. Двамата се разделиха след само 2 години заедно.

Изминаха почти 5 години от смъртта на великия Джако, но мистериите в неговия живот започват да се разкриват една по една. Майкъл Джексън остави след себе си две деца, които той лично възпитавал, твърдят хора от обкръжението му.

Kliuki.bg припомня, че така и не бе разкрито дали Джако е бил убит или е жертва на нещастен случай, но той остава в историята като една от най-нестандартните личности в музиката. Неговите хитове, голяма част от които породени от лични подбуди, причинени от живота му, останаха вечни и все още са актуални в медийното пространство.