Певицата Цветелина Грахич най-после сключи брак с дългогодишния си приятел – гласовитият циганин Кристиян Шаламанов. Двамата се разписали в гражданското и разменили халки в присъствието на близките си, без обаче да вдигат пищно тържество. Цветелина дори не е била облечена в булчинска рокля, което породи съмнения сред почитателите й, че вероятно е бременна. И макар за момента тя да не потвърждава тази информация, съвсем скоро ще й проличи, ако наистина чака дете от талантливия ром.

 

Босненката многократно е споделяла, че именно Кристиян е човекът, който винаги я подкрепя в трудните моменти. Когато Маестрото я натирил от „Ку-ку бенд“, Цветелина изпаднала в тежка депресия и едва успяла да се измъкне от дупката. За щастие през цялото това време мъжът й бил до нея и много й помогнал.

След като напусна екипа на Трифонов, Грахич потъна в тотално забвение, макар да имаше амбиции да гради самостоятелна кариера. Очевидно без подкрепата на „Ку-ку бенд“ плановете й са неосъществими. Макар да пусна няколко песни, те не се превърнаха в хитове. Към днешна дата Цветелина придружава половинката си и пее по цигански сватби и кръщенета, от което преживяват.

 

От снимките й в социалната мрежа се вижда, че поне е успяла да пребори анорексията, която я измъчваше дълго време и тя вече се радва на пищни форми. Припомняме, че заради стреса и проблемите в кариерата, босненката бе достигнала до критичните 42 кг., а и пафкала по 2 кутии цигари дневно като спряла да се храни, с което разтревожила много близките си. Майка й се поболяла от притеснения и настоявала заедно да отидат на лекар, но певицата изпадала в ужас само като чуела за тях.

 

Затова се наложило на помощ да й се притече Кристиян, който успял да я издърпа от дъното и Цветелина започнала постепенно да се храни нормално, достигайки здравословната норма от 53 кг. Тя положила много усилия, за да преодолее хранителното си разстройство, тъй като осъзнала, че краят може да е фатален.

 

За Кристиян се знае само, че е от ромски произход и също като нея е музикант. Всички го описват като изключително добро и сърдечно момче. Двамата се сгодиха през 2015 г., но едва наскоро сключиха брак.

 

В случай, че Цветелина наистина е бременна, скоро ще й се наложи да слезе от сцената. Тя отдавна иска да е майка, а откакто прехвърли 30-те си даде сметка, че биологичният й часовник тиктака все по-забързано.

Източник: Уикенд