Една журналистка, една водеща на предаване и то сериозно телевизионно предаване, трябва да е винаги стилна и да излъчва култура и интелект. Това заяви в интервю Цветанка Ризова, която отдавна се е превърнала в лицето на "Лице в лице".

Ризова заяви, че никога не си е позволявала фриволности по отношение на облеклото си пред камерите, камо ли да се появи в ефир с деколте. "Не съм показвала бюст, не съм вървяла напред с прелестите си, защото смятам, че е нередно. Деколтето е табу за мен, когато съм на екран, защото искам да бъда възприемана като сериозен кадър на медията, а не лековато", обяснява Цветанка.

Макар вече да е на години, тя се кълне, че нито сега, нито преди - никога, не е използвала визията си, за да пробива. Разчитала само на уменията, знанията и желанието си за личностно и професионално развитие.

Дотук добре, само че потребители в нета моментално я погнаха и я запитаха защо тогава всеки път е на екран с обилно количество грим на очите и ярко червило.

"Това не е ли в разрез с нещата, за които говори?! Защото не всичките й колежки в сериозни политически предавания са наклепани с грим до ушите", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com