Продуцентът Андрей Арнаудов общо взето е сред харесваните лица у нас. Разбира се, навремето гафовете и пиянските му изцепки с авера Иван Христов палеха медиите ден през ден, но двамата вече "пораснаха", създадоха свои стабилни семейства и така да се каже - улегнаха.

Затова се прие като страшен шок скандалът с Андрей, който избухна в публичното пространство преди повече от година, но вместо да отшуми, става все по-голям и му носи реални ядове в живота.

Да, говорим за темата за турското робство и думите на Андрей Арнаудов, че видиш ли, такова нещо като робство нямало, защото през петте века българите и турците си живеели весело и дружно заедно...

Самият Андрей вчера повдигна отново въпроса, защото избесня. Той заяви, че на улицата и в момента го спират хора, за да му се карат и да го питат как може да дрънка такива тъпотии, обвиняват го, че не е българин и прочие... А истината била, че тези слова никога не са изричани от устата на Арнаудов, а са дело на хейтър, който е сътворил това нарочно, за да го злепостави.

"Омръзна ми бе, хора! Удивен съм колко много от вас са склонни да вярват на пълни небивалици, на абсурдни неща и да нарочват хората заради лъжи. Не! Аз никога не съм изричал нещо подобно и никога не бих го направил. А на тези, които още го вярват, ще им кажа да потърсят и да ми посочат реално видео с мен, или реално интервю, в което съм го заявил. Това е безумие", разгневи се Андрей.

Източник: Crimesbg.com