Жестока драма се стовари върху Николаос Цитиридис и то за един ден, в който му съобщиха нещо ужасно. А именно - прощава се и с работата си, и с парите си най-вече. Да, решението е на Би Ти Ви и вече е факт. Предаването на гърка ще се излъчва още известно време, но... само в петъчните вечери, за по един час. Това е!

Цитиридис няма да се появява всеки ден на екран и да се прави на важен в медийното пространство. Рейтингът му е убийствено нисък и то от много време насам, което накарало ръководството да отсече - стига толкова!

А как тръгна шоуто му само... Ако си спомняте, то бяха дитирамби, то беше чудо, че щял да разкаже играта на предшественика си Слави Трифонов, да го надмине и прочие. Е, "надмина" го. С едва две годинки и нещо на екран, докато Дългия изкара цели 19 и щеше още да е на линия, ако сам не бе напуснал медията.

За Цитиридис обаче положението е сериозно, защото реално той остава без доходите, на които разчиташе. А от известно време вече не е сам, а със сериозна приятелка, с която живеят заедно. Знаем, че това е актрисата Боряна Братоева, за която той имаше планове дори да се жени.

Как двамата ще се оправят с разходите оттук насетне, не е много ясно, защото и парите, които тя взима като актриса, далеч не са за завиждане. Дано поне любовта им се окаже истинска и издържи на изпитанието.