Баджанаци се оказаха актьорът Иво Аръков и тв водещият Николаос Цитиридис. Гъркът има тайна сериозна връзка с актрисата Боряна Братоева, която пък преди време имаше взимане-даване с Аръков, пише „Уикенд“. Връзката на Виктория от „Съни бийч“ с колегата й била мимолетна и чисто сексуална, като близо година след това Нико забелязал актрисата и се влюбил в нея.

Заварката станала след едно от гостуванията й в „Шоуто на Николаос Цитиридис“. Отношенията им бързо се задълбочили и двамата вече живеели заедно. Това не е изненадващо за комика, който си пада по сериозните връзки и дори на 20 години е бил сгоден.

Нико бил на крачка от венчилото с любимата си Моника, но в последния момент се разколебал и осъзнал, че е твърде млад за подобна стъпка.

„Имам приятелка - тя е най-умната, най-хубавата, най-прекрасната и ме кара да се усмихвам широко!”, призна наскоро Цитиридис, като беше категоричен, че няма да разкрива самоличността й. Боряна Братоева също не крие, че е във връзка, но предпочита да пази личния си живот в тайна.

Близки до Нико обаче потвърждават, че двамата са заедно, а гъркът бил толкова влюбен, че като нищо скоро да й предложи брак и този път наистина да мине под венчилото…