Сагата между Светлана и Хриси Гущерови продължава

Латиноспунките ряпа да ядат! След като заяви в любимия й Истаграм, че вече да я наричат Светлана Василева, защото е свободна, сега отново е Гущерова. В просторно интервю бившата плеймейтка се отрече…дори от себе си.

Не само не се развеждали, ами до дни отивали на море семейно в съседна Гърция, на любимото им място.

Светлето дори обрисува мъжа си като неканонизиран светец. Напълно отрече Християн да й е посягал, да е зависим от алкохола, само си „попийвал“ или от хазарта. Когато били в Монако искала да поиграят в известно казино, но той отказал, понеже „било грехота“.

Ти да видиш, Християн Гущеров бил и брилянтен бизнесмен.

„Да, напоследък имаме финансови проблеми. Но когато харчиш за почивка 19 000 евро, а сега едва 1000, това е проблем. Много пъти Християн е бил сриван, падал е, но винаги се е изправял и е успявал.

Много змии е хранил, които сега плюят срещу него “, твърди Светлето. Блондинката призна, че живеели под наем, но само защото „все още не били излезнали разрешителните за новата къща, която строяли“.

„Да, подавала съм молба за развод, защото съм импулсивна. За най-малкото нещо мога да вдигна грандиозен скандал. Има някаква злоба в мен.

Родителите ми дори ме наричат малко злобно човече“, посипа главата си с пепел Гущерова. Единствено не спести истината за свекър си Добромир Гущеров, който се отрекъл от сина си и внуците си.

Източник: Crimesbg.com