Андреа е прецакала кръчма в Нидерландия. В последния момент се отметнала и отказала да поеме отдавна поет ангажимент. Това разкрива лично организаторката му Глория Йорданова.

Няма да повярвате каква е причината блондинката да откаже да пее. Казала, че няма как да лети в нискобюджетен самолет, понеже е звезда от висок ранг. Задължително трябвало да има изход за звезди. Категорично отказала да се вози с автобус.

Цялата история започва преди няколко месеца. Изпълнителката до такава степен била закъсала, че никой не я търсел за участие.

„Съжалявах я за всичко, което й се случваше. Оплакваше се, че няма участия. Затова навих заведение в Нидерландия да я наеме. Те от самото начало имаха притеснения. Питаха ме дали няма да стане както с прословутото й изпълнение, когато беше пияна и падаше по сцената. Убедих ги, че съм говорила с нея и всичко ще е наред“ – споделя Йорданова.

Андреа е получила капаро за ангажимента. Не си вдигала телефона след това и не изпращала документите, за да и бъдат закупени билетите. Накрая в деня на участиетo казала, че няма да пътува. Певицата била потърсена за коментар, но не отговаря на обажданията.

 

Източник: telegraph.bg