Жени Калканджиева изненада всички с решението си да остане омъжена!

Тотален цирк се разиграва в живота на Жени Калканджиева. Хубавицата няма никакво намерение да се развежда със Стефан Манов, но за сметка на това го иска унизен и сломен. Затова Мис България 1995 запорирала всички свои банкови сметки, до които Тачо има достъп, пише ПИК. Това значи, че мъжът й скоро ще трябва да й се моли за някой лев, тъй като хонорарът му от "ВИП Брадър" е на изчерпване, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_336802" align="alignright" width="300"]Жени Калканджиева превърна живота си в цирк Жени Калканджиева превърна живота си в цирк[/caption]

Именно парите са главното оръжие, което Жени Калканджиева смятала да използва във войната със съпруга си. За да го накаже за множеството му забежки, тя се опитвала да го унизи, хвърляйки му в очите за пореден път жестоката истина за липсата му на доходи.

Междувременно стана ясно, че Тачо няма да се жени повторно, но не защото Жени Калканджиева не му дава развод, а защото той самият не искал. Понеже ако се разведе, колкото и нелепо да изглежда на фона на доходите на двамата, Стефан Манов ще бъде принуден да плаща издръжка. За негов шанс Жени също няма намерение да се развежда, а само да го унижава.

Последната изгора на Тачо е Гентиана Халити, за която започна все повече да се говори покрай участието й в последния видеоклип на Азис. Връзката на двамата изглежда сериозна, като те дори не се крият, а посещавали различни нощни заведения заедно.

За нов мъж в живота на Жени Калканджиева не се говори. Засега красавицата се задоволявала да чака с нетърпение да види как Тачо отново ще лази в краката й за пари. Според нея било само въпрос на време той да зареже Гентиана, понеже тя няма финансовите средства, на който Манов бил свикнал. Жени най-вероятно пак ще прибере Стефан, но ще му натяква до живот.