Най-желаната певица Преслава е карък в любовта

Поп фолк дивата Преслава е желана и като певица, и като жена, но няма късмет в сърдечните трепети. Причината не е в чепатия й характер, нито в лютата й ревност, разкрива в. „Уикенд”. Драмата се корени в тъмни сили и люти клетви, които й отправила дърта циганка в слънчева Испания. Затова и връзката й с Георги Станоев, Малката Бирма по-скоро прилича на филм на ужасите, отколкото на приказка без край.

[caption id="attachment_324668" align="alignright" width="300"]Преслава не вижда бял ден в любовта Преслава не вижда бял ден в любовта[/caption]

Гласовитката била на турне пред нашенци, работещи в далечната страна. Мераклиите да чуят изпълнителката се редели на опашка и залата се пълнела със зрители. Преслава била изкарвана няколко пъти на бис и прибрала добри пари от концерта, спомнят си участници в шоуто. Но незнайно откъде към чакащите да влезнат се присламчила местна тумба цигани катунари, които също искали да послушат песните на гастролиращата певица. Въпреки че имали талони, гардовете не пуснали циганите в залата Kluiki.bg.

Оправдали се, че самата поп фолк фурия забранила достъпа им. Възмутена, възрастна циганка проклела Преслава. Заедно с нея на турнето бил и Борис Дали, който донякъде схванал заканата. Според певеца циганката я зарекла, че щом не харесва черни хора бял ден да не види в любовта.

Веднага след концерта на Преслава й прилошало и Борис едвам я замъкнал до хотелската стая. Преси чак стенела от болки в главата. Колегата й се видял в чудо. От врачка в родния си Бобов дол той научил ритуал, който премахва главоболието, причинено от зли очи.

Главата й минала, но оттогава Преслава няма щастие в любовта. Въпреки че заживя под един покрив с Малката Бирма и двамата се стягаха за сватба, милионера я натири от дома си. Последваха скандали, грозни сцени на ревност, дори публични физически кромоли между двамата, които ужасиха дори и най-ревностните фенове на пайнерката.

Въпреки че се скъсва от участия, на които купонясва и флиртува, Преслава ходи като болна, доверяват приятелки на звездата. Наранен от любов е и гаджето й Георги Станоев-Малката Бирма. Бизнесмена си прибра лъскавото возило, което беше подари на Преси, но оттогава се затвори, не ходи по купони, дори рязко отрязва всякакви златотърсачмки, които искат да заемат мястото на Преслава в леглото му.

Проклятието на злата циганка май е застигнало Преслава. Злите сили от отвъдното пречат на хубавицата, която оттогава не може да намери своя пристан в любовта, клатят глава нейните близки.