Симона Загорова е направила странен първи избор!

Интересно разкритие за щерката на Глория излезе наяве. Оказва се, че Симона Загорова вече е била истинска жена при запознанството си с настоящата си половинка Симеон Данев. Тази "услуга" й е направил не кой да е, а човек от гилдията на майка й. Става въпрос за певеца от цигански произход Илиян, пише в. "Уикенд".

Случката се разиграла преди 2 години, когато двамата се видели на купон на "Пайнер". Въпреки че тогава Симона Загорова била едва 16-годишна, а Илиян - на 30 г., между двамата избухнала страст от пръв поглед. Мони била много тъжна, че момчетата не й обръщат внимание, докато ромският певец се бил скарал с половинката си. Така двамата посрещнали утрото един до друг в хотелска стая.

[caption id="attachment_333120" align="alignright" width="300" class=" "]Тъмна истина от живота на Симона Загорова излезе наяве Тъмна истина от живота на Симона Загорова излезе наяве[/caption]

След тази мимолетна авантюра Симона Загорова се променила доста, разкриват познатите й. Придобила повече самочувствие, което й помогнало да отслабне, а не след дълго в живота й се появил и Симеон, в когото днес е лудо влюбена, припомня Kliuki.bg.

[caption id="attachment_333121" align="alignleft" width="300" class=" "]Първият мъж в живота на Симона Загорова Първият мъж в живота на Симона Загорова[/caption]

Историята с Илиян била известна на Глория, която първоначално дори поискала да съди колегата си, но щерка й я убедила да не го прави. Всъщност изпълнителката на "Крепост" по принцип позволявала доста разкрепостено поведение на Симона Загорова.

"Тя изобщо не следи къде и с кого излиза дъщеря й. Понякога просто й се обажда, че няма да спи вкъщи. Малко трябва да я стегне, но едва ли ще стане, особено след като Мони вече е пълнолетна." - споделя познат на семейството.

Между Илиян и Симона Загорова продължение не последвало. Двамата повече даже не се чули по телефона, а на партита избягвали личен контакт. Не се знае дали Симеон Данев е наясно кой е първият мъж в живота на гаджето му, но едва ли би му било приятно това да е циганин.