След като Светлана Гущерова призна, че тежи 39 кила и дори го документира с фото в мрежата, всички гръмнаха, че плеймейтката е анорексичка. Тя увери, че си е правила пълна кръвна картина и всички възможни изследвания - здрава е и няма анорексия, просто се харесвала слаба, защото била ниска.

Е, представата на Светланчето за слаба, доста се разминава с тази на нормалните хора, а очевидно и с тази на съпруга й Християн Гущеров. Самата блондинка разкри, че нейният Хриси искал тя да качи няколко килограма и да се докара поне до 45 кила, защото така не я харесвал като жена.

"Каза ми, че ако не кача, нямало да прави с*кс с мен. Да бе, да, все едно ще го слушам. Все се шегува, а ето, че имаме четири деца", хили се Светлана и казва, че никой и нищо не може да я убедят да се откаже от режимите, глада и безкрайните си фастове. През тези фастове тя не слага залък в уста в продължение на 20 часа.

Майка й също не харесвала начина й на хранене и се била съюзила с Християн, но не им се отворил парашутът да я убедят. "Хриси се шегува, че забременявам, за да мога да ям. Защото само това е времето, когато не се лишавам от нищо и лапам като невидяла", казва Гущерова.

Източник: Crimesbg.com