Та тя е още младо момиче, което няма и 28 години. Полина Спасова - актуалната невеста на Благой Георгиев би трябвало да е нежна, естествено красива и свежа, най-вече свежа... такава, каквато сме я виждали на снимките й отпреди няколко лета. Е, това беше! Свърши се!

Пред нас вече е нещо, което трудно можем да определим като жена, още повече млада жена. Потребители в нета я сравниха дори с Чупакабра - ужасяващо и отдавна изчезнало от лицето на Земята животно. Тук-таме сме чували, че са я виждали, но това е много, много навътре в джунглите...

Чували ли сте за ужасяващата Чупакабра?! Е, Полина на Благой Георгиев я докара на визия! (АКТУАЛНИ СНИМКИ)

"Ето я на - и у българско имаме Чупакабра, Полинка я наподоби отвсякъде. Ще кажеш, че като е плащала да й правят интервенциите, снимки на Чупито е показвала на хирурга си", заклаха я потребители.

Да, думите им със сигурност са доста преувеличени, но реално жената на Благой Георгиев прилича на гротеска. Лицето й няма и помен от предишната миловидност, а мяза на череп - с хлътнали страни, издути скули и нещо грозно, пльоснато на мястото на устата.

За това безумие, след което не знаем как изобщо се гледа в огледалото, Полито е бъркана дори с тр@вестит от хората. "Че тя по-груба и мъжка от Джизъса ще стане скоро. Той вече е по-хубав от нея", коментират в нета.