Дъщерята на президента ни - Румен Радев предизвика чутовен скандал с разкритието, че е в любовна афера с доста по-големия от нея Ники Илиев. Младата Дарина Радева, която е студентка в НАТФИЗ, доскоро имаше връзка с мотошампион на нейната възраст. Батко Ники обаче се слави като отколешен красавец и желана партия за жените...

Вестта, че двамата са станали любовници обиколи набързо столичните светски и политически среди, за да хвърли в потрес мнозина. Преди обаче да започнат одумките и попръжните срещу двамата се оказа, че да - Дарина е любовница на Ники, но само на екран.

Младата Радева е избрана да участва в новия филм на Максим Генчев, където Ники Илиев ще влезе в образа на цар Иван Александър, а негова съпруга ще играе Неда Спасова, позната ни от "Откраднат живот". Радева пък ще е младата еврейка Сара, която взима ума на царя и му става гореща любовница.

Ще видим Сара като хубава, стройна, висока девойка, в пъти по-млада от царя, а Дарина Радева явно се вписва чудно в образа й. А Максим Генчев споделя, че я е избрал още в момента, в който се е явила на кастинга.

"Ще излезе нещо от това момиченце, но тепърва ще видим", коментират в средите.