Сървайвър приключи, но по всяка вероятност не за този, а за всички сезони изобщо. Както стана ясно днес, турските продуценти на формата са отказали договор за идната година, а и както сами видяхме, кастинг за нови участници не бе обявен.

Това се дължи на две неща - все по-ниският рейтинг на предаването и измамната победа на Благой Георгиев тази година. Джизъса е бил наясно още преди влизането си, че ще спечели и ще грабне парите. Така той гушна 150 бона награда за победителя, плюс 300 бона личен хонорар за участието си.

Както и източници от екипа довериха след края на формата, Георгиев е бил обграден само със свои приятели, инструктирани да гласуват за него. Както знаем, най-верните от тях бяха Татяна, Георги Валентинов, братът на Константин, че и самият Иван Булкин. Последният странно защо се зарадва на победата на Благой, макар да се водеше основен претендент за победата.

Самият футболист не бе никак изненадан от факта, че спечели и това се видя ясно на лицето му. В предаването лъсна и друго - Благо наистина е научил за развода с Полина Спасова по време на снимките, но ясно е забранил това да бъде излъчвано.

Доказателството е, че след победата той говореше само за децата си, как победил в името и с мисълта за децата си, докато за невестата нямаше ни дума, ни лаф.