Димитър Рачков може и да е крайно досаден и да е втръснал на милионите зрители с простотиите си на екран, но не може да му се отрече едно - работи здраво и не се плаши от труд. Точно обратното обаче важи за малкия му брат Петър Рачков, който е известен като издънката и срама на фамилията.

След като излежа поредната си присъда в затвора, за пласиране на дрога, Петър най-после излезе на свобода. Той се кълнеше, че ще се поправи и ще стане съвестен гражданин, но познайте какво се случи и какви ги върши Пешко!

По-малкият Рачков почти през ден е засичан на едно и също място - нощни клубове, за които отлично знаем що за б@рдаци са и не - той не работи в тях, а купонясва. Пиене, мазни чалги, гьобеци и простотии - това е битието на Петър към днешна дата, като редом до него в чалгарията е половинката му Златина.

Поведението им е обсъждано от очевидци като крайно безотговорно, защото двамата не са нито тийнейджъри, нито свободни хора, а са родители на цели две деца.

"Тези деца се нуждаят от възпитание и пример. Е, "браво" за примера, който им дават тези двамата. Чудничко, няма що... Чурукът си е чурук и това е", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com