Интересна седмица предстои за зрителите на "Ергенът". Идната сряда и четвъртък ще видим жестоки скандали, страсти, признания и такива неочаквани обрати, от които свят да ти се завие. Един от тях ще касае Елена и най-голямата й съперница за Евгени - Валерия Георгиева.

Да, безспорно "интелектуалката" Елена ще има причина да пирува. Камък ще падне от сърцето й и тя ще ликува, без да се крие и преструва. Защо ли?! Ами, защото конкурентката й Вал ще бъде отстранена от Генчев.

Чудовищен обрат: Евгени дава криле на Елена, а минути по-късно я срива със земята! (тя избухва - вижте какво се случва)

Както вече видяхме в анонса, другия път не Евгени Генчев ще дава рози на дамите, а те на него. Първата, която ще се приближи до него с роза и широка усмивка, е Валерия. На която обаче той ще каже: "Съжалявам, но не мога да приема розата ти!". Ще стисне устни и ще сведе глава, защото му е трудно да я гледа в очите.

В този момент Валерия е във видим шок, а Елена... Елена едва се сдържа да не започне да пищи от кеф и да крещи: "Валерия е аут!". Само минути по-късно обаче, когато Евгени прави същото и с розата на друго момиче, става ясно, че това е уловка и че Валерия няма да си ходи, напротив.

Генчев й се усмихва широко и й показва това, което и досега - че тя е неговата фаворитка. Видяла това, Елена преминава от състояние на еуфория в такова на отчаяние и гняв като отправя ироничен и доста хаплив упрек към Евгени. Как ще се развият нещата, предстои да видим.