Наталия Симеонова признава, че дълго време не смееше дори да си мечтае за това!

Феята на любовта Наталия Симеонова се роди отново. Водещата на "Море от любов" и "Предай нататък" сякаш живее нов живот, подарен й от единствения мъж на сърцето й Денис Ризов. Защото след години на лутане и колебания, рокаджията взе най-важното решение в живота си - а именно да се върне при майката на дъщеря си Виктория.

Това разкриха близки до Наталия Симеонова, които на свой ред признават, че постъпката на Денис Ризов е истинско чудо и за тях. "Двамата са един за друг и Наталия го е знаела през целия си живот. Тъкмо затова тя така и не успя да се влюби отново и да срещне щастието в живота с друг мъж. През всички години, в които с Денис бяха разделени, тя не спря да го обича и да се надява, че някой ден отново ще се съберат. Ето, че най-после се случи", разкриват източниците, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_335415" align="alignright" width="300"]Наталия Симеонова Денис Ризов накрая осъзна коя е жената, с която иска да прекара живота си и това е Наталия Симеонова[/caption]

Всичко станало почти като насън и то точно по време на рождения ден на водещата, който бе преди броени дни. Денис Ризов, както всяка година, поздравил Наталия Симеонова и я зарадвал с огромен букет рози и скъп подарък. Най-ценното обаче оставил за накрая и това било решението му.

Припомняме, че от година насам Денис Ризов живееше с доста по-млада от него гримьорка, с която се разбираха отлично. Наталия Симеонова също бе в добри отношения с момичето и приемаше философски връзката на любимия си с другата жена, без да гледа на нея като на зла съперница.

Преди няколко дни обаче Денис Ризов провел сериозен разговор с младата си половинка и двамата решили да се разделят като истински приятели. "Денис съобщи това на Наталия като я изведе на изненедваща вечеря в един от най-хубавите ресторанти в столицата. Не знаем всички подробности около разговора им, но на следващия ден видяхме сияещото лице на Наталия, която възкликна като малко дете: "Случи се! Не мога да повярвам!", разказват близки дружки на водещата, която тази година започва работа в Нова телевизия.

По всичко личи, че 2015-та стартира прекрасно за Наталия Симеонова, която преживя доста удари под кръста през изминалата година и то най-вече в професионален план. Сега обаче изглежда, че всичко е на път да се подреди, а най-голямото й щастие е, че духовната й половинка Денис Ризов най-сетне осъзна, че жената за него винаги е била и ще остане тя.