Слави Трифонов е на 57 години и отдавна вече се беше примирил, че ще живее сиво и пусто, без любов и без личен живот. Да, той е имал няколко сериозни връзки, последната от които с Мартина Огнянова, но честно казано любовта никога не е била много щедра към него.

Всичките му съжителства с жени приключваха безславно, а повечето от връзките му бяха проформа, колкото да има жена до себе си. Такова беше положението с последната му гърла - Мартина Джорджевич, с която Дългия изкара пет години, но повече не можа и ден...

Е, днес обаче всички около него са щастливи от чудото в живота му, което го подмлади и го изправи на крака. Чудото е не само медицинско, което не отричаме, разбира се, но и емоционално. Трифонов за първи път е влюбен отново така, както е бил само в психоложката Маги Ангелова преди години.

И докато с Маги са долу-горе на близка възраст, то настоящата му нова и пламенна любов е студентка. Запознал се с нея покрай общи познати, а момичето го смаяло не просто с чара си, а и с интелекта, стила и морала, който в наши дни става все по-рядко явление.

"Като ученик е, пълен пубертет. Не сме го виждали толкова превъзбуден и усмихнат, но признаваме, че много му отива. Дано да съумеят да се напаснат и да останат заедно, въпреки голямата им възрастова разлика", коментират близки до Слави Трифонов.

Източник: Crimesbg.com