Денис Ризов вече окончателно е свободен мъж, което даде криле на Наталия Симеонова!

Наталия Симеонова вече се носи на крилете на щастието след толкова години самота и страдание по изгубената си любов в лицето на Денис Ризов. Едва ли има човек в България, който да не знае, че рокаджията от "Ахат" не само е бащата на щерката на Наталия, но и нейната наистина единствена любов.

След раздялата с Денис Ризов, феята на любовта и водеща на гледаното "Предай нататък" сякаш се затвори от целия свят. Наталия без колебание признаваше в редица свои интервюта, че не може да прежали половинката си и че дори това да й коства доживотна самота, не би погледнала друг мъж освен Ризов.

[caption id="attachment_340395" align="alignright" width="300"]Денис Ризов Денис Ризов публично обясни причината за раздялата си с Алекс[/caption]

И тъкмо, когато бе на път наистина да приеме участта си, чудото стана. Днес Денис Ризов официално обяви раздялата си с далеч по-младата от него гримьорка Алекс, с която живя на семейни начала няколко години. Думите на Денис Ризов със сигурност огорчиха момичето, но истината излезе наяве.

"Решението ми не е от сега. Двамата с Алекс имахме много проблеми във връзката, но се опитвахме да ги преодоляваме с взаимни компромиси. В един момент обаче идва капката, от която чашата прелива. За мен това беше вчера, когато тя се прибра вкъщи в 8 часа сутринта и ми заяви, че била на чалга клуб. Чалга клуб, представяте ли си?! Е, това не мога да приема - аз да се прибирам в 20 часа вечерта, а тя да ми се връща от мазна чалгия след изгрев слънце", разкри публично Денис Ризов като с това призна и за системните му разпри с гримьорката.

Рокаджията е категоричен, че Алекс не е жената за него и макар тя да не иска да го изгуби, всичко помежду им приключило завинаги.

Раздялата на двамата без съмнение зарадва силно и близките на музиканта, които винаги сравняваха чаровната и интелигентна Наталия Симеонова с новата му и везните категорично се накланяха в полза на водещата.

Приятелите на Денис Ризов стискат палци и му пожелават сега най-сетне умът да се върне в главата му и отново да се събере с най-скъпите си хора Наталия Симеонова и дъщеря им Виктория.