Илиана Раева винаги е признавала, че това е най-голямото й богатство!

Илиана Раева и Наско Сираков са една от най-стабилните и уважавани български двойки. Може би, защото са и едни от малкото, успели да съхранят обичта, доверието и грижата към семейството си през годините. А днес ви показваме богатството им - защото Илиана Раева отдавна нарича така не къщите, парите или лукса, а своите две дъщери - Славея и Виолета.

С просто око се вижда, че Славея и Виолета носят в излъчването си онова естествено поведение, чар, хармония и спокойствие, присъщи само на децата, израсли в щастливи и сплотени семейства. Какъвто е и домът на Илиана Раева.

Илиана Раева наскоро получи нов повод за гордост от щерка си Славея, която засне поредната си убийствена фотосесия. Момичето е наследило красотата, спортната фигура и гъвкавостта на майка си, които примесени със собствената й уникалност, я превръщат наистина в притегателна за мъжете.

Не се знае дали в момента до Славея Сиракова има мъж или не, но определено мама Илиана Раева и татко Наско Сираков ще бъдат доста строги и критични по въпроса на кого ще поверят бъдещето на Славея.

[caption id="attachment_322910" align="aligncenter" width="199"]Красивата Славея в нова фотосесия Красивата Славея в нова фотосесия[/caption] [caption id="attachment_322911" align="aligncenter" width="199"]Определено я бива за фотомодел Определено я бива за фотомодел[/caption] [caption id="attachment_322912" align="aligncenter" width="300"]Естествена и без излишни "подобрения" Естествена и без излишни "подобрения"[/caption]

Въпреки че ако се съди по семейството и възпитанието, то Илиана Раева и Наско Сираков трябва да са напълно спокойни - щерка им няма начин да не е прихванала от острия им ум и адекватност във всяка ситуация.

[caption id="attachment_322913" align="aligncenter" width="300"]На кого да се метне, освен на мама?! На кого да се метне, освен на мама?![/caption]

А може би и точно тези неща са разковничето към щастието и нестихващата любов в семейството на Илиана Раева, Наско Сираков и техните деца.

*Фотограф: Елиана Василева