Ани Цолова се кълне в чудодейната сила на талисмана, който за свой ужас изгуби!

Ани Цолова е изпаднала в ужас, защото вчера изгуби магическия си талисман, или някой неин недоброжелател в Нова телевизия й го открадна. Водещата не спира да разпитва колегите си и да търси като луда из целия нюзрум, но напразно - до момента поне от талисмана й няма и следа.

Ани Цолова силно вярва в чудодейната сила на талисмана си, който е малко и съвършено обло камъче, донесено от Йордания. То обаче не било обикновен камък, намерен на улицата, а специално орисан от тамошен гуру, който изрекъл над него тайнствено заклинание за късмет и щастие.

[caption id="attachment_325058" align="alignright" width="300"]Ани Цолова Ани Цолова е ужасена от загубата на талисмана, който й носеше толкова късмет[/caption]

Според Ани Цолова този камък й е носел добро винаги, а тя не го е изпускала от ръцете си в нито едно от живите си предавания. Водещата винаги излиза в ефир, стиснала талисмана си в ръка като уверява, че допирът до него я зарежда и й дава невъобразима енергия, бърза мисъл и духовно спокойствие.

"Ани Цолова е разумен човек и винаги е казвала, че не вярва в магии и суеверия, а към вещите не се привързва. Само този камък правеше изключение, защото тя наистина е имала страшно много късмет с него. Разбираемо е сега, когато талисманът й изчезна, тя да е притеснена и тъжна. Ако го е загубила в телевизията, със сигурност някой ще го намери и ще й го върне, но ако са й го откраднали, това е голяма подлост", коментират колеги на Ани Цолова.

Най-усърден в търсенето на камъка заедно с Ани Цолова е нейният дългогодишен екранен партньор Виктор Николаев. Първоначално той избухнал в смях като разбрал защо е стресът на Ани, но когато видял колко сериозно приема нещата и сълзите, напиращи в очите й, веднага се заел да й помогне.

Слухове из коридорите на Нова телевизия обаче носят, че има голяма вероятност камъкът да е наистина откраднат, тъй като Ани Цолова е обект на завист от страна на редица амбициозни репортерки, мечтаещи да заемат мястото й в сутрешния блок.