Мариана Векилска има проблеми с наднорменото тегло, затова често разчита на диети!

Водещата Мариана Векилска има най-големия проблем на повечето жени по света, а именно бързото наддаване на тегло. Мариана Векилска сама признава, че откакто се помни, "лепи от въздуха" и винаги е трябвало да следи строго какво консумира, както и да се подлага на различни диети и здравословен хранителен режим.

Тази диета, с която тя откровено признава, че сваля най-бързо и най-много килограми обаче, е една единствена и тя я прилага почти всяко лято. "Наближи ли лятото изпадам в паника. Знам, че повечето жени сме така - не обръщаме особено внимание на допълнителните килца през зимата, а дойде ли време за плаж, изпадаме в истерия", смее се Мариана Векилска.

[caption id="attachment_319421" align="alignright" width="225"]Мариана Векилска Мариана Векилска сподели как се храни, за да отслабва ефективно и бързо[/caption]

Затова и разкрива своя начин за здравословно и ефективно отслабване, който се състои в употреба на сурови храни и сурови ядки. Всеки ден Мариана Векилска, а покрай нея и съпругът й Симеон Колев, хапват сурови ядки, кисело мляко, червени боровинки и полезния за стомаха сусамов тахан.

"Всяка сутрин след ставане от сън взимам по една лъжичка сусамов тахан, който действа отлично на стомаха и подобрява храносмилането. Купичка мед със сусамов тахан и лъжичка пресен мед е идеалната закуска, с която също топим и мазнини. Знам от специалисти, че медът сам по себе си помага за отслабването", разкрива Мариана Векилска.

Тя признава, че често пъти се дразни, докато тя яде от полезната си и диетична храна, а до нея Симеон Колев и синът им Момчил сладко нагъват сандвич с шунка и кашкавал, но красотата искала жертви.

Редовно Мариана Векилска закусва също полезният за всички диети лимец, който накисва от вечерта и изяжда на идната сутрин. Полезните вещества в него я зареждали с витамини и енергия за цял ден.

"Цяло лято не се докосвам до пържени, сладки и тестени храни, а ако наистина умирам за сладичко, си позволявам редче натурален шоколад. Опитайте и няма да сгрешите! Защото няма начин да не отслабнеш, като се храниш със салати, млечни продукти и ниско калорични меса, приготвени на скара или фурна", съветва Мариана Векилска.