Любо Нейков е споходен от огромно щастие, което определя като чудо!

Чудо се случи с Любо Нейков, или още по-точно казано, с изтънелия му напоследък джоб. Припомняме, че предаването му "Голата истина" бе внезапно свалено от екран, а и съдбата на "Комиците" и "Нека говорят" бе поставена под въпросителна.

До днес обаче, когато "касичката" на Любо Нейков изненадващо се напълни отново. На шашардисания от изненада актьор бе съобщено, че Би Ти Ви връща предаването му "Голата истина" в ефир, за което той ще прибира точно по 15 000 лева всяка вечер. Предаването стартира отново през есента, а причината за това е повече от неочаквана - нарича се Милен Цветков.

[caption id="attachment_322953" align="alignright" width="300"]Любо Нейков Любо Нейков обещава невероятен купон за връщането на предаването му[/caption]

"Да, това е напълно вярно. Заради Милен Цветков шефовете решиха да върнат Любо Нейков на екран, за да се конкурират с Нова телевизия. Последната ще излъчва "Часът на Милен Цветков от 23:45 часа всеки делничен ден, а Би Ти Ви нямаше готов ответен удар. Затова връща "Голата истина", с надеждата да вземе поне малко от рейтинга на Нова телевизия", разкриха източници от Би Ти Ви, пише агенция Пик.

За Любо Нейков новината била същинско чудо, щастие, на което изобщо не се надявал през последните месеци. Комикът веднага събрал екипа на предаването и им обещал в най-скоро време да ги извика на такъв грандиозен купон, че поне 3 дни да не могат да се опомнят след това.

"Как иначе, като това е чудо?! Истинско чудо ви казвам! Предаването беше в нафталина, а аз и Ели Гигова нищо не можехме да направим, за да го предотвратим. И ето, че скоро пак ще сме заедно и работата ще продължи с пълна пара", хвалел се като малко дете Любо Нейков пред колегите си.

Които обаче го подкачат, че на тържеството за завръщането на предаването му, трябва да покани като почетен гост Милен Цветков, тъй като ако не беше той, и чудото на Любо Нейков едва ли щеше да се случи.