Чудото се случи. След толкова време сама Райна най-после си намери гадже. Изниква въпросът обаче кой е мазохистът, който се е заробил с нея?

Бившата на Константин е с изключително труден характер и това е известно на обществеността отдавна. Именно заради това, че е много разглезена, остана стара мома.

Изпълнителката на „Студени“ само след 3 месеца ще навърши 42 г., а няма нито съпруг, нито деца. Дали новият й любовник ще я ощастливи в тази насока?

За него се разбра от една от снимките на Пилето от почивката й в Словения. Над пълната с храна маса се забелязва мъжка ръка. По всяка вероятност този мъж е нейният придружител в балканската страна.

Явно не е от най-заможните, щом я е завел в Словения, а не в Дубай например, както е модерно в момента. Самата Райна също не е много добре с парите, тъй като от години не е изваждала хит.

Животът на певицата от Сандански върви надолу от няколко години насам. Тя удари 40-те без мъж, без да е майка, а и със залязваща попфолк кариера.

Новият мъж в живота й е шансът на Райна да намери щастието, но това може да стане само ако преодолее егото си и започне да прави компромиси в любовта, вместо да мисли само за себе си, както обикновено прави.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com