Чудо! Истинско чудо се случи със Слави Трифонов, който доскоро бе реално отписан от света на живите от мнозина. Шоуменът дълги години бе не просто в разклатено, а в сериозно увредено здраве - не виждаше добре, не можеше да ходи и дори да пази равновесие сам. Помагаха му патериците, а после и хора от охраната, а той едва се задържаше прав...

Няма да бъде преувеличено ако кажем, че според доста хора, дори и най-верните фенове на Дългия, той нямаше изгледи за подобрение, напротив. Но... алилуя! Чудото се случи и неясно как Слави тръгна сам. Захвърли патериците и се движи прекрасно, за което искрено се радваме и му желаем здраве!

Трифонов с години обикаляше по лекари и у нас, и в чужбина, но никой не му помагаше. Дори все по-упорито се носеше слухът, че е болен от множествена склероза, но крие истината, за да не го съжаляват.

От седмици насам обаче очевидци го виждат как почти всеки ден отива и си тръгва от студиото на своята телевизия, разположено в столичен квартал, като се движи наперено и напълно сам.

"Патериците са му още наблизо, но не ги ползва. Носят се обаче от гардовете, за да може да са му под ръка, ако се измори или ги поиска по някаква причина. Явно се е появил нов метод на лечение, на който Слави се е подложил и е платил, защото промяната му е уникална", коментират очевидци.