Комикът Любо Нейков най-после е щастлив от постигнатото!

Повод за черпене има комикът Любо Нейков, който успя да сбъдне най-голямото си желание и препоръка на лекарите, а именно да отслабне. Въпреки че Любо Нейков има нужда да свали поне 30 килограма, за да влезе в нормите, полезни за здравето му, той вече има първите резултати - 9 килограма по-малко.

Актьорът се стегна седмици, преди турнето на "Комиците" из страната и се зае с диетата за отслабване на великата Алла Пугачова, която отслабна с 50 килограма за една година, благодарение на режима на най-известния диетолог в Москва.

[caption id="attachment_322298" align="alignright" width="300"]Любо Нейков Любо Нейков наи-сетне успя и е повече от доволен[/caption]

Диетата на Алла Пугачова, която спазва Любо Нейков, задължително гарантира максимални резултати и се прилага дори при хора с огромно наднормено тегло. Мъчно е обаче да издържи на нея, защото е доста тежка.

За да влезе във форма, Любо Нейков в продължение на седмица, не може да яде друго, освен кисело мляко с по-нисък процент масленост, краставици и копър - в неограничено количество. Той може да си прави таратор от трите храни, или да ги обедини в салата, но в никакъв случай не бива да слага и залък от друг вид храна в устата си.

Така за една седмица се свалят от 3 до 4 килограма, а Любо Нейков вече е олекнал с 9 килограма, тъй като е на диетата от две седмици.

Задължително е да се знае, че тази диета е вредно да се практикува над 2 последователни седмици. След това е нужна почивка от поне седем дни, през които, разбира се, човек не се тъпче, но включва в менюто си обезателно различни видове салати, риба, яйца и сирене.

След почивката диетата може да се поднови отново, в зависимост от това колко точно килограма имаме за сваляне.