Златка Райкова си посипа главата с пепел

Изкусителката Златка Райкова е претърпяла пълна промяна. Злати разбрала, че всъщност е срамежлива, плаха и много скромна. Вече обичала само домашния уют, а светския шум и славата не били за нея. Мис Плеймейт 2007 съжалява за предишните ки действия, с които е наранила своето семейство и хората, които са я обичали, пише Блиц.

Откачила е, подкачат я запознати с буйното й минало. Защото любимката на лошите момчета от подземния свят биеше яростно момичетата по дискотеките и ги караше да й облизват обувките. Обградена от гардовете на страховитите си любовници тя всяваше страх там, където стъпеше. Всяка една нейна поява се отбелязваше със скандал. Грандиозен и запомнящ се.

[caption id="attachment_335570" align="alignright" width="241"]Златка Райкова се промени Златка Райкова се промени[/caption]

След участието си в „Островът на изкушението” и титлата на плеймейтка славата й ескалира. Първо, след като стана гадже на главореза Павел, дясната ръка на мафиотския бос Стефан Бонев. Заради него тя се сби дори и със съпругата му в морска дискотека. Но беше и жестоко наказвана от любовника си за прегрешения и заключвана в джипа му по цяла нощ.

Златка Райкова влизаше в ръкопашен бой и за второто си гадже, Камен Балбузанов-Куката. Тя яростно млатеше с юмруци и ритници мацките, които го налазваха по заведенията. Наркобосът също я биеше, за да си знае мястото.Промяната дойде неочаквано, с любовта. ММА боецът Георги Валентинов преобърна представите й за света и извади на показ дълбоко таената й същност.Последната тръпка на Злати я накара да се чувства така, каквато е днес.

Променена, щастлива, скромна и прибрана. С една дума неузнаваема. Въпреки че мускулягата е със седем години по-млад от Злати, двойката е щастлива, а блондинката е на крилете на любовта вече няколко години.Скромна домакиня, почти монахиня, айде де, не мирясват злобари.

Но на тях Злати не обръща внимание. Впрочем плеймейтката заяви, че вече е простила на всички. За лошите мисли, клеветите и грозните думи. Русата Златка е разбрала и че е добре да е по-сдържана и обрана, без да се доверява и разкрива душата си пред всеки.Големите и шумни компании са вече минало, зад гърба й. Има шепа приятелки, на които се доверява.

Едната от тях е поп фолк певицата Андреа. С нея е преживяла немалко трудни моменти. Знае, че може да й се довери и да разчита на помощта й в труден момент. Златка Райкова е наясно, че най-голямата й победа е тази над самата нея. Със себе си иска да е в мир и да изтръгне завинаги отрицателните си качества.