Алисия отново скандализира! Щастието й с Ники Михайлов се оказа огромно! Певицата от много време се чувства като на седмото небе!

Поп фолк дивата Алисия пак подлуди феновете. Бившата на Валери Божинов показа нагледно как изглежда любовта на двама под обектива на камерата и на басейна, научи Kliuki.bg.

Алисия, заедно с вратаря Ники Михайлов, напук на завистниците, показаха на многобройните си почитатели, че са заедно, че се обичат и дават як гръб на зложелателите си.

[caption id="attachment_313521" align="alignright" width="300"]Алисия и Николета-вечния конфликт Алисия и Николета-вечния конфликт[/caption]

Това двете вип-персони запечатаха на клипче, което бързо се разпространи из Интернет мрежата и събра много лайкове. И много коментари. Половината от тях бяха явно породени от мъжките мераци.

Някои чистосърдечно признаваха на вратаря, че биха искали в този момент да са на неговото място. Други благославяха изпълнителката на „Най-вървежен” заради прекрасните й форми, дългите крака и знойната й снага.

Освен загорели тела, освен невероятна гледка към водите на басейна, особено впечатляващо е обичта, която струи от лицата на двамата.

Щастието няма как да се скрие, ако е истинско, категорични са повечето от форумците. Това клипче не само взриви нета.

[caption id="attachment_313525" align="alignleft" width="300"]Алисия е безкрайно щастлива с Ники Михайлов Алисия е безкрайно щастлива с Ники Михайлов[/caption]

То накара и втората съпруга на Валери Божинов да позеленее от яд. Настоящата засега половинка на Валери Божинов не могла място да си намери от яд, шушукат близки до моделката.

Николета Лозанова така се взривила от филмчето, разказващо за любовта между бившата на съпруга й и нейния приятел, че непрекъснато крояла планове как да обърне обектива и погледите отново към себе си. Николета не само фучала бясно, но и плачела от мъка и безсилие.

Въпреки непрекъснатите фотоси, с които моделката залива нета тя скоро не се е радвала на подобен успех. Явно потребителите са се пренаситили от нейните пошлости и тузарски ваканции из екзотични дистанции.

Както и от показната й „любов” с Валерко. Форумци твърдо са харесали повече филма на Алисия и Ники Михайлов, което категорично е извадило извън релси водещата на „Поверително с NL”.

Гушкането на певицата и футболистът донесе толкова посещения, защото е искрено, наситено с чар и невероятна еротика. Но не прекалена или пошла. На двамата в социалната мрежа феновете им пожелават от сърце и душа да са живи, здрави и все така да не обичат.

А приказките, че вратарят е доста шавлив и непрекъснато кичи с рога любимата си да е просто последната клюка, изречена от хора с лоши сърца, им пожелават още феновете.