Албена Михова направо не прилича на себе си, ошашавени са всички!

Чаровната актриса Албена Михова не само отслабна, а направо се стопи. Блондинката не прилича вече на себе си, а всичките й познати са буквално ошашавени. Спомняме си как по време на "Денсинг старс" Илиана Раева често критикуваше Албена Михова за излишните й килограми и я съветваше да се вземе в ръце.

Ето, че Албена Михова я послуша. Актрисата действително се е подложила на диета и консумира далеч по-малко храна от обикновено, а също така и се движи повече. С любимия й Тома не спират да обикалят из страната - по работа или на почивки, което й се отразява идеално.

[caption id="attachment_324731" align="alignright" width="300"]Албена Михова Албена Михова слаба - можете ли да я познаете?![/caption]

Чудото обаче е постигнато по друг, съвсем различен и адски лесен начин. Да не кажем и най-приятният. Да, Албена Михова призна, че е свалила 15 килограма с креватни упражнения с Тома, пише вестник "Всеки ден".

Наскоро Албена Михова изпратила отрочето си на летен лагер и с Тома останали сами в апартамента. Двамата използвали щастието си и се отдали на такива бурни ласки, че съседите после ги майтапели, че докарали земетресение и то над 5-та степен.

"Случихме се до тяхната стая, когато бяха на почивка на хижа "Алеко". Хора, вярвайте, такова тресене и викове бяха, че каналите за възрастни по телевизията пасти да ядат! Хубавото е, че тогава се посрещаше Джулая, та общо взето никой не спеше. Иначе нямаше да можем да мигнем цялата нощ", разказват очевидци на приключенията на Албена Михова и Тома, като не крият симпатиите си към тях и огромната им любов.

Пред свои дружки пък Албена Михова не спирала да се фръцка и доволно да показва своята фигура като не пропускала и да обещае, че в най-скоро време ще свали и всички останали излишни килца от себе си.

"С такъв мъж като Тома всяка жена би се вталила и то с най-огромно удоволствие. Еле пък при тази уникална диета", подсмихват се близки до Албена Михова дружки.