Маги Халваджиян и Кремена Халваджиян вдигнаха наистина незабравим купон в своето заведение "Библиотеката"!

Луд купон с много ВИП-гости, музика и отбрани питиета, вдигнаха семейство Маги и Кремена Халваджиян. Тържеството, за което в столицата ще се говори дълго, се състоя в култовото заведение на Маги Халваджиян и Кремена Халваджиян "Библиотеката".

Семейството на продуцента събра над 400 гости, сред които множество представители на елита у нас, за да отпразнува наведнъж два празника - третия рожден ден на "Библиотеката" и най-голямото щастие - раждането на първородния им внук Еди Халваджиян. Бебето на Бедрос Халваджиян и адреналинката Алекс се роди в края на миналата година и направи Маги и Кремена най-щастливите баба и дядо на света.

[caption id="attachment_334175" align="alignright" width="300"]Халваджиян Маги Халваджиян и Кремена Халваджиян празнуват два празника в един[/caption]

На купона по случай двата празника, Маги Халваджиян не спести нито лев, като предложи на гостите си само най-класните мезета и питиета. В суматохата се откроиха Влади Ампов - Графа, който бе дошъл на партито заедно със съпругата си Мария, победителката в миналия "Х Фактор" Жана Бергендорф, Валери Милев и много други.

Прекрасната Мария Игнатова се превърна в черешката на тортата като събра погледите на всички в заведението. Блондинката се забавляваше на максимум, а усмивката не слизаше от лицето й. Няма как обаче да не отбележим, че половинката й Димитър Рачков не бе сред присъстващите на купона, видя Kliuki.bg.

[caption id="attachment_334176" align="aligncenter" width="200"]Кремена Халваджиян и Влади Ампов - Графа Кремена Халваджиян и Влади Ампов - Графа[/caption] [caption id="attachment_334177" align="aligncenter" width="200"]Готвачката на Гала сред най-близките приятели на семейство Халваджиян Готвачката на Гала сред най-близките приятели на семейство Халваджиян[/caption] [caption id="attachment_334178" align="aligncenter" width="200"]Мария Игнатова луда купонджийка, но без Димитър Рачков Мария Игнатова луда купонджийка, но без Димитър Рачков[/caption] [caption id="attachment_334179" align="aligncenter" width="200"]Младите и щастливи родители Бедрос Халваджиян и бившата адреналинка Алекс Младите и щастливи родители Бедрос Халваджиян и бившата адреналинка Алекс[/caption]

Напълно сигурно е, че Маги Халваджиян и Кремена Халваджиян са поканили Димитър Рачков на партито си, тъй като актьорът е сред най-близките им приятели. Следователно причината за отсъствието му е друга, но точно сега не се наемаме да коментираме дали тя се дължи на разрив с Мария Игнатова, или на нещо друго.

[caption id="attachment_334180" align="aligncenter" width="300"]Жана Бергендорф се весели, но и поработи на купона като изпълнител Жана Бергендорф се весели, но и поработи на купона като изпълнител[/caption] [caption id="attachment_334181" align="aligncenter" width="300"]Маги и Кремена винаги заедно и влюбени дори след повече от 20 години брак Маги и Кремена винаги заедно и влюбени дори след повече от 20 години брак[/caption]

В крайна сметка купонът на семейство Халваджиян премина повече от бляскаво, а лично Кремена Халваджиян се погрижи всеки един от 400-те поканени гости да си тръгне от тържеството с подарък - опакован и поднесен от самата нея. Доста си е поиграла жената, две мнения по въпроса няма.

И докато неканени папараци от столичните таблоиди кръжаха около клуба и се чудеха на кого ли семейство Халваджиян са оставили бебето, след като цялата фамилия гуляе до зори, то самите купонджии хич не се и интересуваха от утрешните публикации. Защото поводите, приятелите и наздравиците наистина си струваха.

А сега ви оставяме да се насладите на невероятните снимки от купона и щастливите лица на присъстващите, които определено заразяват с настроението си.