Виктория Капитонова удари 28 г., което стана повод да се разбере, че изобщо не е тази, за която се представяше в „Ергенът”. Тя се изкарваше, че всички я харесват и колко приятелки имала. Оказва се, че вече никой не я харесва и няма никак много близки.

Вики Ролекса, както нашумя тя в „Ергенът”, е празнувала изключително оскъдно рождения си ден. Това стана ясно от самата нея и снимките, които публикува.

Рускинята, която зрителите определиха като най-злобната участничка в „Ергенът”, е похапнала торта само с три момичета. Тя не можела да си позволи нещо по-пищно, защото мъжът до нея не бил като предните и я унижавал с постоянни откази да й даде пари. Унижението за Вики става пълно от това, че тортата е била малка.

Вечерта тя се почерпила с гаджето си в ресторант. Мъжът до нея й подарил евтина чанта на стойност не повече от 60 лв., което си е унижение за алчна жена като Виктория. На практика възлюбеният й нищо не й е подарил, защото подобни имитации на чанти Вики не признавала. Тя получила от него две бисквити и това е цялата му любов.

Меркантилната Капитонова продължава да се свлича след участието си в „Ергенът”. Тя работи като инфлуенсър и след като се разбра каква злоба и завист таи в себе си, доходите й рязко паднаха. Затова си потърси мъж, който да я издържа.

Настоящият й любовник обаче я постави на място. Към момента той се отнася към нея като към евтина вещ. Има много пари, но нарочно не й купува много скъпи неща.

Всъщност Виктория заслужава точно такова отношение, защото има огромно разминаване между самочувствието й и реалността. Видя се ясно в ефир, че е едно посредствено момиче, което няма грам обща култура. На всичкото отгоре е и с просташко поведение, агресивна е, да се чуди човек как си намира мъже.

Визията на рускинята също не е кой знае какво, защото е плоска като дъска в гърдите, а в лице прилича на бобър. За секс няма да я върнат, но да се харчат големи суми по нея изглежда абсурдно.

Всичко това води до логичен развой на нещата. Приятелките й вече се броят на едната ръка, а мъжете вече харчат много по-малко пари за нея. Вики обаче е без професия и трябва да търпи униженията в живота си, ако не иска да свърши като сервитьорка, макар че и за такава не става, защото за там се изисква бързина и сръчност, каквито Вики не притежава.

Източник: Уикенд