Съпругът на Жени Калканджиева получи 3 години и половина ефективна присъда, но той се зарича да не остави нещата така. Тачо е в ужас от затвора, защото е чувал страшни неща, особено за Централен Софийски затвор, където ще лежи.

Разглезеното мъжле на вечно пияната миска обаче сърба попарата, която сам си надроби. На 18 април 2020 г. той преби съседа си Георги Василев, който подаде жалба в полицията и резултатът е този.

Манов, който от 15 години е издържан от жена си и не знае какво е това да ставаш рано всяка сутрин, вдигал много шумни купони у дома, при това през седмицата. Когато Георги му прави забележка за силната музика посред нощ, изяжда юмруци и ритници.

Тачо бил бесен от присъдата и незабавно възнамерявал да я обжалва през ВКС. Той се притеснявал най-вече от хората, които може да срещне зад решетките, тъй като в затворите има какви ли не легенди за сексуални посегателства.

Мъжът на Жени е вече на 37 г., а все още не работи нищо, пие по цял ден и се държи арогантно с околните. Той е типичният пример за човешко леке.

Резилът на Тачо и Жени е пълен. Те направиха обществено достояние всичките изневери на Стефан, наливайки се всяка вечер във „ВИП Брадър“.

Мис България 1995 не пада по-ниско. Преди 2 години тя замерва с яйца съседите си и се държеше като в селската кръчма, което потресе цяла България.

Семейство Манови са пример какво не бива да бъде едно семейство. Постоянни изневери, непрестанно наливане с алкохол, каруцаски език, псувни, побоища... Има от всичко в репертоара им, но това не ги прави по-добри, нито по-харесвани.

Съседите им са потресени как една жена, пробила чрез креватните си изпълнения с мутрите на 90-те, и един мъж – търтей могат да имат такова голямо самочувствие, вместо да се скрият вдън земя от срам.

Въпреки избухливия си характер, Тачо бил много страхлив, когато изтрезнеел. Затова бил в паника от ефективната присъда, която му лепнаха. Бил много щастлив, че не е ходил в казарма, като гледал как се развиват събитията в Украйна.

Източни: Dir.bg