Докато бившият й Асен Блатечки едва ли не хвърчи от любов с половинката си Елеонора Янакиева, то за Диляна Попова тези безметежни влюбени дни приключиха. Последната й сериозна връзка пропадна, а гаджето й Лъчезар Захариев се изнесе от дома им.

Самата Диляна не пожела да коментира нищо по темата като само заяви, че не говори за личния си живот - нито с кого се събира, нито с кого се разделя. Толкова.

Тя обаче потвърди негласно края на връзката си не само с това, че колата на Захариев отдавна изобщо не се мярка пред входа й, откъдето преди не мърдаше, а и от това, че моделката хукна на почивка в Португалия веднага, след като се завърна от снимките на "Островът на 100-те гривни" във Филипините.

Попова замина там със сина си Борил, който беше и рожденик, както и с няколко приятелки жени. Тя изобщо не се видя с Лъчо, с когото преди това бяха неразделни и не спираха да пътуват заедно.

Кой е виновен за раздялата, не е ясно, но е жалко, защото двамата бяха добра двойка, коментират близки до Диляна. Захариев не само имаше пари, но и е надарен с чувство за хумор, което идеално пасва на Попова.

Източник: Crimesbg.com