Коя е Венцислава Тафкова и защо трябва да гледаме мутрата й по светски сайтове?! Това питат читатели, предвид факта, че от короноването й за Мис България до днес са минали няколко години и реално "славата" й е отишла в нафталина.

Въпросната Тафкова не е известна с нищо друго, а и като Мис България никога не е била харесвана от публиката. Въпреки това обаче ден през ден четем в разни сайтчета как била облечена, къде си пиела кафето, как поддържала фигурата си и бля, бля, бля...

"Защо това нещо ни е натрапвано постоянно?! Пълен отврат! Отдавна вече ни се повръща само като й видим безличната физиономия и празния поглед. То поне мозък да имаше, ама на - всички й видяхме "капацитета" навремето в "Черешката", пишат потребители в нета и читатели.

Е, източници до Тафкова разкриха и очевидната причина за появата й в разни медийки. А именно - тате от Пловдив давал парички, за да прославят отрочето му (разбира се, по настояване или по-скоро мрънкане от страна на Венцито).

"Толкова драпа да е извЙестна, милата, че реве на баща си да киха за статийки. Мисли си, че така ще хване "бика за рогата" и някой готин и известен мъж да я поиска за жена. Ама уви - никой не я взима на сериозно, само се бъзикат и забавляват с нея", коментират източниците.