Водещата на Би Ти Ви - Лиляна Боянова най-после откри мъжа на своя живот. След дългогодишно "ходене по мъките" с бащата на сина си, плюс още няколко скапани връзки, 40-годишната красавица най-после е щастлива и спокойна. От година и нещо тя е в сериозна връзка с колегата си от медията - Николай Пенчев, когото обожава.

Пенчев има две деца близнаци от първия си брак, който обаче приключил отдавна и не по вина на Лиляна. "Бяха колеги дълго време, после приятели, така че докато се съберат наистина, много вода изтече и имаха време да се опознаят", разкриват общи колеги.

Честито: Водещата Лиляна Боянова се омъжва! (няма да повярвате коя е свекърва й - СНИМКИ)

Двамата вече обсъждат сватбата, а няма да повярвате коя е бъдещата свекърва на Боянова. Ако си спомняте преди време, много от нас са били малки тогава, имаше едно предаване за любов и запознанства "Адрес 4000". То се излъчваше от Пловдив, а дългогодишната му водеща се превърна в емблема - Пепа Славчева.

Честито: Водещата Лиляна Боянова се омъжва! (няма да повярвате коя е свекърва й - СНИМКИ) - Снимка 2

Да, същата Пепа Славчева е родител на Николай Пенчев и ще бъде свеки на Лиляна - все телевизионно семейство. Бащата на Пенчев е починал отдавна като той е бил и любим на актрисата Цветана Манева. Това е било преди да срещне Пепа и да остане с нея до края си.

Самата Боянова също е от сплотено и добро семейство, и може би наистина си намери половинката в лицето на Николай.