Честито на дъщерята на Поли Пантев!Ралица Пантева, 26-годишната

дъщеря на една от емблемите на силовата групировка СИК Поли Пантев, се сгоди за млад и богат бизнесмен на име Иван Зографски. [caption id="attachment_448070" align="alignright" width="192"]Поли Пантев Щерката на Поли Пантев вече е сгодена[/caption] Сензацията бе потвърдена и от двойката, която написа във Фейсбук профила си: „Влюбена съм“, а младежът до нея допълни „За вечни времена, завинаги заедно“. Само преди дни красивото момиче стана 26 години, а по време на празника си е получила и годежния си пръстен споделя запознати. Това е втората сериозна връзка на Ралица Пантева. Красивата девойка, която завърши италиански лицей в Горна баня би шута на хитовия ерген Филип Цанов, син на Катето Генова, водеща на "Муцуните" по телевизията.

Двамата бяха в сериозна връзка дълго време, но в крайна сметка се разделиха. С новия си приятел Иван Зографски Ралица Пантева се запознава на общ купон. Случайно по-сериозен разговор между двамата провокира в бъдеще срещите и те разбират, че са един за друг.

Иван е от богат интелигентно семейство, занимава се с бизнес, говори 3 езика е готов за сериозна връзка. 26-годишната Ралица е дъщеря на Поли Пантев от връзката му с красивата бивша манекенка Силвия. Момичето се ражда когато баща й е на 30, а майка й на 19 години. Родителите не сключват брак, но детето е признато от Пантев. В момента Силвия Пантева е видна рекламистка, изкарва сама парите си, макар че живя дълги години без брак с внука на бившия първи Тодор Живков - Тодор Славков. Силвия дори роди на малък Тошко момиченце на име Катерина. Иначе Катерина и Ралица имат и още един полубрат и полусестра, които са от любовницата на Поли Пантев - манекенката Петя Трайкова. Момчето е по-голямо, а момичето се ражда пет месеца след убийството на татко си Поли Пантев през 2001-ва година на остров Аруба, пише вестник „България днес“.