Помните ли сладката Кати, която пееше "Волна пеперуда"?! Именно тя удари джакпота!

Помните ли сладката русокоска Кати - момичето, което преди години изгря на чалга небосклона с хитовете "Волна пеперуда", "Имам си гадже" и още 2-3 други, след които обаче бързо залезе?! Убедени сме, че всички я помнят - макар и да не е с творчеството й, а само с чаровната муцунка. Е, днес Кати отново се завърна в медийното пространство, при това с невероятна новина.

Забелязана от папараци на вестник "Всеки ден" да купува козметика на умопомрачителната цена от 800 лева, Кати явно е ударила джакпота. Това се случи преди броени дни в известен столичен мол, където русокоската пръскала пачки с лека ръка.

[caption id="attachment_336575" align="alignright" width="300"]Кати Кати най-после откри принца от приказките, щастлива е[/caption]

Първата мисъл, разбира се бе, че бившият й съпруг, който е строителен предприемач, й е осигурил стабилна издръжка. Но каквато и да е тя, Кати се грижи и за детето си, така че едва ли би си позволила подобен лукс с нея.

Истината излезе наяве малко по-късно, когато близки приятели на Кати разкриха невероятната новина, съобщена от самата нея. А именно - сладураната от близо година се радва на приказна любовна връзка с още по-приказно богат мъж. Новият избраник на Кати бил с десетина години по-голям от нея и се развива в сферата на туризма. С две думи мастит хотелиер и предприемач.

Името на щастливеца (или може би щастливката е най-вече Кати), засега остава в тайна, но хубавицата се похвалила, че благодарение на любимия си, живее като принцеса. Всъщност Кати не работи нищо от доста време насам и след залеза на кариерата й беше заплашена от реална мизерия.

Припомняме, че навремето тя бе една от избраниците на самия Жоро Илиев, който не криеше чувствата си към нея. Той обаче така и не се реши да се разведе с Мая Илиева заради Кати. Явно днес съдбата обаче й се е усмихнала широко, тъй като новият й любим вече пазарял тузарска къща в Бояна, където само след около месец да заживее с Кати и детето й. Да й е честито!