Най-после Николета и Ники Михайлов станаха родители

Вратарят на сините вече е горд татко на дъщеричка. Плеймейтката е родило здраво момиченце. Малката сладурана е наследила перфектните форми на майка си и тежи три килограма, висока е 51 сантиметра.

Благата вест съобщиха от „синия клуб“.

„Футболен клуб „Левски“ приветства с добре дошла малката Борислава. Тя влиза директно в голямата левскарска общност. Пожелаваме на щастливото семейство много радост, щастие, любов и сбъднати мечти“, написаха още от клуба.

Очевидно е, че бебето на НиЛо и на вратаря на сините носи името на дядо си Боби Михайлов, бившият вратар и бивш президент на Българския футболен съюз. Той вече има две внучета от дъщеря си Бисера, която е омъжена за бившия националн и капитан на „Левски“ Живко Миланов.

Почти целият народ тръпнеше в очакване топинфлуенсърката да роди. За да повиши напрежението на макс, малко преди да стане майка за втори път обаче, Николета Лозанова се скри от публичното пространство. И го направи, роди тайно, но чудото вече е факт.

Николета вече има една пораснала дъщеричка Никол, плод на любовта й с футболиста Валери Божинов. Малката Борислава е втора щерка за чаровната брюнетка и първо дете за вратаря Ники Михайлов. Да им е честита радостта!

Източник:  Crimesbg.com