Честита да е рожденичката Нели Атанасова! Половинката на Александър Сано чукна и половин век. Красавицата отпразнува 50-годишен юбилей сред най-близките си хора и разбира се, духна свещичките на торта, на която не скри цифрите на годините си.

Очевидно Нели няма комплекси от възрастта и това не опира само до визията й. Как да има такива, когато от 16 години до нея е мъж, който я обожава и й го показва всеки ден, въпреки че той самият е с няколко години по-млад. Рядко са мъже като Сано и като цяло такива любови, коментират в мрежата.

Мрежата, която самият той взриви от честитки, сърчица и обяснения в любов към рожденичката. Саното за енти път доказа, че умира за тази жена, пък ако ще да става не на 50, а на 150 години.

Влюбеният актьор призна на Нели, че я обожава, че тя е единствената жена за него не само в този, но и във всички минали животи и си пожела тя да е отново до него в следващите.

"Искам теб и само теб, защото ти си тази, която осмисля дните ми и ги прави светли, щастливи и смислени. Ти, Нели, си същество, което озарява душите на всички хора около себе си и даваш много на тези, които те обичат. А те са много, наистина са много. Обожавам те!", написа Сано и накара хиляди жени да си пожелаят такъв мъж до себе си.

Източник: Crimesbg.com