Григор Димитров - Гришо и Мария Шарапова летят от щастие, нека им е честито!

Невероятна новина взриви света само преди ден, когато медиите гръмнаха с честитки за най-прекрасния момент в съвместния живот на Григор Димитров и Мария Шарапова. Оказа се, че двамата са вече сгодени, а неочакваното и щастливо събитие се случило не кога да е, а точно навръх Коледа. Това съобщиха чуждестранни медии, а вестта обиколи за секунди и родната преса.

Според писанията във вестници и таблоиди, Гришо предложил официално годеж на русокосата Мария Шарапова на големия християнски празник. Разбира се, нямало как родителите на двамата да бъдат преки свидетели на голямото събитие, но пък първи научили новината от щастливите влюбени по телефона.

[caption id="attachment_332352" align="alignright" width="300"]Григор Димитров Гришо и Маша вече са сгодени, да им е честито![/caption]

Припомняме, че Гришо и Маша са заедно вече няколко години, а връзката им винаги е била за пример. Те са сред малкото двойки, които никога не са давали поводи на пресата за скандали, изневери и раздели, както е при повечето известни хора на планетата.

Григор Димитров и Мария Шарапова винаги са показвали чувствата си и не са се крили. Така бе и сега, когато двамата редовно публикуваха свои снимки на стените си в социалната мрежа, а феновете им с интерес следяха как се разхождат, пазаруват или просто украсяват дома си за Коледа.

До момента обаче нито Гришо, нито Маша са обявили официално годежа си, а родителите на Григор Димитров запазват пълно мълчание, за да предоставят на сина си възможността лично да съобщи за случилото се.

"Гришо и Маша са наистина един за друг и ако годежът е реалност, то това ще бъде най-прекрасната новина за семействата им. Какво по-хубаво за една двойка от това да е влюбена и двамата да гледат в една посока?! А Григор и Мария със сигурност отъждествяват и двете", коментират близки до семейството на Гришо.

Е, намират се и такива, които веднага съжалиха "горкия Гришо" и побързаха да го посъветват, че никой мъж, женен за рускиня, не е прокопсал. Надяваме се обаче, че тенисистът няма да се вслуша в тези думи, а ще следва сърцето си. Което със сигурност отдавна вече принадлежи на Мария Шарапова.