Певецът е категоричен, че дъщеря му Мариана е най-голямото му съкровище

Фаворитът на хиляди българки Константин е на път да разбие сърцата на фенките си с новината, че прави второ бебе на съпругата си Надя. Двамата вече имат дъщеричка - сладката Мариана, за която Коцето твърди, че е най-голямото му съкровище.

Той обаче открито призна, че не иска да остане само с едно дете и затова прави всичко необходимо, за да забремени Надя отново. "Искам поне две деца и се трудя упорито по въпроса", смее се Коцето, а близки до семейството му шушукат, че хич не е изключено хубавата Надя вече да е бременна. Русокоската изглеждала леко понаедряла, а Константин бил станал още по-грижовен и внимателен към нея.

Konstantin-i-NadyaДали Надя вече е бременна, или не, предстои да разберем най-късно до няколко месеца. Дори и това да се окаже поредната клюка обаче, второто им дете ще се появи съвсем скоро, предвид огромното желание на Коцето.

Той споделя, че с Надя се чувства прекрасно и двамата съжителстват в пълен мир и хармония - нещо, което не винаги имаше с темпераментната и избухлива Райна.

Въпреки това обаче, Коцето не скри добрите си чувства към Райна и дори изказа мнение, че тя е пораснала и поумняла много откакто са се разделили.