Най-сетне се случи щастливото и чакано събитие в живота й

Една от най-любимите певици на народа чака дете. Многобройните й фенове преливат от щастие от новината, защото знаят, че това бе най-огромното й желание. Тя нито веднъж не е крила, че умира да има наследник, но така и не се намираше мъжът, който да й направи този подарък.

Днес обаче нещата намирисват на друго. Говорим за така обичаната легенда на поп фолка Тони Дачева, която се появи с видимо понаедряло коремче в последния си видеоклип към парчето "Огън и вода". С невъоръжено око се вижда, че певицата е позагубила предишната си форма, а предвид стриктните й грижи за визията си, е почти без съмнение, че е бременна.

Самата Тони наскоро заяви в едно предаване по телевизията, че се надява скоро да зарадва роднините и приятелите си с прекрасната новина, а врачка й предрече скорошна бременност отново в телевизионен ефир.

toni_dachevaВъпреки че може да чака дете, Дачева още няма мъж до себе си и е сама. Затова запознати са убедени, че тя е прибегнала до възпроизвеждане от типа инвитро, съобразяваща се и с деликатната си 46-годишна възраст, в която се намира.

Какъвто и да е методът, всички ние желаем на Тони новината да е вярна и не след дълго да бъде най-щастливата майка.