Катето Евро отново ще става баба, след като се разбра, че любимият й Сашко е в очакване на втори наследник. Да, новината гръмна в мрежата след появата на две многозначителни снимки на Сашо Кадиев и Ивелина Чоева.

Честито: Ивелина Чоева чака първото си бебе, Сашо Кадиев отново става баща! (виж още + СНИМКИ)

И на двете моделката е прикрила все още малкото си коремче с букет, а на едната се вижда ясно как Мамин Сашко нежно е поставил ръце около коремчето й, където расте бъдещото му бебе.

Двамата влюбени изглеждат повече от щастливи заедно, а Ивелина буквално сияе. Моментално в мрежата тръгнаха честитки, а всички се интересуват само от едно - бременна ли е действително тя и в кой месец.

Честито: Ивелина Чоева чака първото си бебе, Сашо Кадиев отново става баща! (виж още + СНИМКИ) - Снимка 2

Разбира се, още е твърде рано за оповестяване на такива големи новини и двойката мълчи като партизанин на разпит от чисто суеверие. Но няколко пъти досега Сашко е заявявал, че иска да има второ дете, а и Ивелина бе готова да създаде семейство, макар да е още твърде млада.

Друг е въпросът по темата за брака, защото Кадиев продължава да упорства и да се зарича, че подпис в гражданско никога няма да сложи. Той не се ожени и за бившата си Таня Тончева, но близки на Ивелина твърдят, че тя е по-консервативна в разбиранията си и иска да се види булка. Дали ще успее да кандърдиса Сашко обаче, остава да видим.