Ивана отпразнува рождения си ден в Бургас!На 31 януари Ивана стана

на 51 години с фенове, близки и приятели на музикалната сцена в Бургас. Интересът към певицата бе толкова голям, че организаторите са я поканили да направи и втори концерт на следващата вечер. [caption id="attachment_439239" align="alignright" width="300"]Ивана Ивана чукна 51 лазарника[/caption] Така празникът на звездата на “Планета” и нейните фенове от Бургас, от родния й град Айтос, а и от други кътчета на страната, продължи 2 вечери.

Преди дни изпълнителката се допита до меломаните, кои свои песни да включи в предстоящия си албум, които ще излезе през тази година и ще бъде в mp3 - формат.

За рождения си ден Ивана си пожелава здраве. И споделя усещането си, че през 2020-та година ще й се случи нещо ново, нещо вълнуващо и вдъхновяващо. А на феновете обещава, че ще ги зарадва с много нови песни. „Благодаря ви, скъпи хора, че на всеки мой празник успявате да ме накарате да се чувствам значима! Получих цялата ваша любов с най-истинските пожелания за здраве, на мен и на близките ми хора, за вдъхновение и за творчество! Щастлива съм, че имам точно този живот. Щастлива съм, че Бог ми е дал възможността да изпея най-хубавите песни, с които да стигам душите ви! Ще ми е хубаво да напишете коя моя песен ви е накарала да чувствате и е променяла живота ви в определени моменти? Тази вечер вдигам тост за всички вас, приятели”, написа певицата след двудневното парти, предава hotnews.bg.