Честито! Бившата певица на Слави Трифонов - Цветелина Грахич е вече омъжена жена. Тя каза "Да" и се врече в любов и вярност на дългогодишния си приятел Кристиян Шаламанов, когото отдавна е обявила за съдбовната си и голяма любов.

Факт е, че Кристиян предлага брак на Грахич още преди 10 години, но тя се чувства още много млада, а после той все има пътувания и ангажименти по работа, така че събитието се отлага. Е, ако вярваме, че хубавите работи стават бавно, то тази между Цветелина и Кристиян ще да е от най-хубавите.

Помним, че навремето певицата казваше, че ще вдига луда и голяма сватба, с много гости, но явно е пораснала и се е променила. С Шаламанов са събрали само най-близките си хора и кумовете, подписали са в гражданското и после са отпразнували сватбата в ресторант. Това е.

А снимките, които Грахич пусна, са на двамата, но не по официални дрехи, а просто показвайки халките на пръстите си. Впечатление прави, че халките са златни, но доста лъскави, някои дори ги определиха като кичозни, но това е изборът на двойката.

Интересен е и фактът, че Грахич е босненка и мюсюлманка, а Кристиян е от ромски произход, но християнин. Затова и вероятно са решили да се венчаят само в гражданското. Здрави и щастливи заедно да са!

Източник: Crimesbg.com