Малката Крисия Тодорова стана на 20 години. И то точно в Деня на детето - знаем, че е родена на 1 юни. Купонът обаче беше още снощи и в полунощ Криси духна свещичките на тортата. Тя беше с приятели в нощен клуб, където се забавляваха, но без простотии и чалга.

Както и се вижда, Крисия си е останала все същото малко и сладко момиченце на вид и малцина могат да повярват, че е на 20 години. Особено като я сравнят с половината й връстнички, а и по-малки от нея, които мязат на лелки с тежък грим, филъри, ботокс и хиалуронови джуки.

За щастие, Крисия си е запазила изцяло сладкото детско излъчване и дори черти на лицето, но това се дължи на духа й. Гласовитката е помъдряла много и смая всички с убеждението си, че ние сме просто души, настанени в тела, които се стремят към самоусъвършенстване.

"Никога не съм се стремила към славата, не искам слава. Искам да оставя, за дам нещо, без значение къде и кога. Затова и от доста време се бях отдръпнала от светския шум и хаос. Учех се на търпение, мислех, опознавах себе си и това коя съм аз и защо съм тук, какво искам да направя с живота си", споделя Крисия, с което изуми всички.

"Браво, дете! На фона на цялата лигава паплач в тая държава, такива млади хора като теб са огромна надежда и вяра", коментират в нета. Здрава и щастлива да е!

Източник: Crimesbg.com